La Kemme verhuizing 2018

La Kemme verhuizing 2018

Geachte klant,

Vanwege persoonlijke omstandigheden heb ik besloten om na 10 fantastische jaren de binnenstad te verruilen voor de locatie waar La Kemme ooit begonnen is. Aan de Zwolseweg 12 in Deventer zet La Kemme medio 2018 haar activiteiten voort.

Zwolseweg 12
De winkel aan de Zwolseweg 12 krijgt zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant een ware metamorfose. Door een interne verbouwing ontstaat er meer verkoopruimte en wordt uw privacy gewaarborgd door royale paskamers. Ook is er een speciale ruimte voor het aanmeten van borstprotheses gesitueerd.

Onveranderd
Onveranderd is dat u aan de Zwolseweg óók een uitgebreide collectie van den mooiste lingerie vindt, de nieuwste bad-en nachtmode aantreft en borstprotheses kunt laten aanmeten. Naast het aanbod blijft ook de service bij La Kemme zoals u gewend bent en mag blijvend verwachten, namelijk van hoge kwaliteit.
Ook onveranderd zijn de openingstijden. Wel is de winkel aan de Zwolseweg op koopzondag gesloten. Parkeren dicht bij de winkel is geen probleem en veelal gratis.

Welkom
Graag ontvang ik u medio 2018 in de nieuwe winkel aan de Zwolseweg Ook hier staat deverse cappuccino met een bonbon voor u klaar en bent u, als in de binnenstad, als vanouds van harte welkom!

Tot de verhuizing blijf ik u graag aan de Grote Overstraat in Deventer ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Margreet Romeijn