Margreet Romeijn, eigenaresse en mamma-care specialiste van La Kemme Lingerie, is sinds 1998 gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses. Deze specialisatie wordt d.m.v. jaarlijkse bijscholing en toetsing onderhouden en verfijnd. Hierdoor staat het leveren van kwaliteit bij het aanmeten van borstprotheses voorop en zijn wij erkend door de SEMH (Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen). Meer informatie kunt u vinden op: semh.info/la-kemme-lingerie

Verschillende modellen borstprotheses kunnen wij uit voorraad leveren. Tevens bieden wij een ruim assortiment specifieke lingerie, bad- en nachtmode. Onze borstprothesemerken:

In onze privacy statement kunt u lezen hoe wij als La Kemme omgaan met uw persoonsgegevens. We hechten veel waarde aan uw privacy en behandelen uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg.

borstprotheses 2021 la kemme

Klachtenprocedure:

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Erisietsmisgegaan.nl. U kunt uw onvrede of klacht dan voorleggen aan de klachtencommissie. Een medewerker van erisietsmisgegaan.nl probeert uw klacht met informatie en advies op te lossen en kan u in contact brengen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Die kan bemiddelen tussen u en ons, zodat we samen alsnog een goede oplossing kunnen vinden.

U kunt gebruik maken van het formulier: melden onvrede op de website erisietsmisgegaan.nl. Indien nodig kan de helpdesk van erisietsmisgegaan.nl daarbij ondersteuning bieden. De helpdesk is op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 035-2031585 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wanneer we er samen niet uitkomen biedt erisietsmisgegaan ook een erkende geschillencommissie. Uw klacht wordt dan een geschil. Een onpartijdige, deskundige commissie beoordeelt uw geschil en u ontvangt een bindende uitspraak.

Voor meer informatie hierover kijkt u op:

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

borstprotheses la kemme lingerieborstprotheses 2018

U bent van harte welkom om in onze winkel te komen kijken naar de nieuwe collectie lingerie, badmode en nachtmode.