la kemme super gevoel

HET SUPER LA KEMME GEVOEL!
Kin omhoog, borst vooruit, en een onweerstaanbare smile op je gezicht.
Ken je dat superwoman-gevoel waarmee je na een bezoekje aan je lingeriewinkel thuiskomt? Alsof je heel de wereld aankan? Een aantal punten waarom lingerie passen en kopen zo goed is voor je zelfvertrouwen.

  • Echte schoonheid zit van binnen!

Een vrouw die goed in haar vel zit, straalt. Zelfvertrouwen maakt je gewoon mooier! En elke vrouw weet dat nieuwe lingerie je zelfbeeld echt een boost geeft. Stap jij soms ook aarzelend en onzeker je lingeriezaak binnen? Dan is de kans zeer groot dat je na een passessie met een professionele lingeriestyliste zelfverzekerd naar buiten wandelt.

  • De juiste lingerie doet wonderen voor je outfit.

Stel je voor dat je investeert in een prachtige party dress om er dan vervolgens slecht passende lingerie onder aan te trekken. Zonde, toch? Je outfit komt pas echt tot zijn recht als je er perfect passende lingerie onder draagt. Met de juiste bh of body benadruk je je pluspunten en verdoezel je eventuele minpunten. Complimentjes gegarandeerd! En dan hebben we het nog niet eens over shapewear waarmee je makkelijk een kledingmaat verliest.

  • Lingerie passen en kopen is pure zelfverwennerij.

Welke vrouw verlangt nu niet naar een beetje tijd voor haarzelf ? Even de drukte vergeten en alleen maar met jezelf bezig zijn, doet ongelooflijk deugd. Lingerie kopen kan even ontspannend zijn als een bezoekje aan de sauna of een wandeling aan zee. Eigenlijk zou elke vrouw zich minstens één keer per jaar op lingerie styling moeten trakteren. Want dat verdienen we toch allemaal?

Zin om je ook eens te laten verwennen? Probeer het zelf en ervaar wat de perfecte lingerie met je doet. De ervaren lingeriestylistes Margreet en Gwen van La Kemme Lingerie & more helpen je graag verder!